Καλομοίρα: «Εννοείται ότι φλερτάρω»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη η Καλομοίρα “Χαμογέλα και Πάλι!” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι φλερτάρει.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα μου, είμαι Ελληνίδα. Έκανα τεστ και είμαι 99,1% Ελληνίδα» είπε αρχικά.

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να συμμετέχει στο “J2US” απάντησε ότι: «Και εγώ έχω ακούσει ότι θα είμαι στο “J2US”, αλλά καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο τον Νίκο Κοκλώνη». Ενώ ανέφερε πως η πρώτη της συνεργασία σε μαγαζί, ήταν με την Δέσποινα Βανδή: «Η πρώτη μου δουλειά σε μαγαζί στην Ελλάδα ήταν με την Δέσποινα Βανδή. Θυμάμαι ότι είχα αργήσει και είχα αγχωθεί. Και μου έκανε δήθεν παρατήρηση μετά για την αργοπορία μου. Το πρώτο κομμάτι που τραγούδησα στην Ελλάδα ήταν της Καίτης Γαρμπής».

Ερωτηθείσα για το εάν θα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του “Fame Story”, αλλά και για το εάν θα επέστρεφε στην “Eurovision”, είπε: «Θα μπορούσα να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του “Fame Story”, επειδή έχω την εμπειρία. Όταν έμαθα ότι επιστρέφει, χάρηκα, συγκινήθηκα και ενθουσιάστηκα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά στην “Eurovision”, αγαπώ την μουσική και την σκηνή».

«Έκανα αυτή την αλλαγή στα μαλλιά μου, επειδή αυτή τη χρονιά θέλω λίγη διασκέδαση στην ζωή μου. Σε όσους σχολιάζουν αρνητικά την αλλαγή που έκανα στα μαλλιά μου, τους λέω ότι τους αγαπώ» εξήγησε, μιλώντας για την απόφαση της να γίνει ξανθιά.

Ενώ τέλος αποκάλυψε ότι φλερτάρει και πως ο σύζυγός της δεν ζηλεύει: «Εννοείται ότι φλερτάρω, ο Γιώργος δεν έχει ανασφάλεια. Μακάρι να ζήλευε λίγο, αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον άνδρα μου, αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλον»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ