Καλλιόπη Μπεζαντέ: Γιατί δεν θα έπαιρνε κανένα από τα παιδιά του MasterChef για βοηθό στην καντίνα

Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μαγειρικά για να διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ στο MasterChef ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής που “τερμάτισε” δεύτερη, αφού νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, φιλοξενήθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής “Breakfast @Star”.

«Όλες τις στιγμές πρέπει να τις ζούμε, οπότε ήθελα να ζήσω τη στιγμή του τελικού, χωρίς άγχος. Αγχώθηκα πάρα πολύ στον διαγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στην τελική δυάδα, έκανα αναδρομή πως ξεκίνησα από πέρσι και είπα “κοίτα να δεις τι μπορείς να καταφέρεις αν το θες”. Μόνο και μόνο που ήμουν στον τελικό είπα πως είμαι νικήτρια. Καθόμουν στο σπίτι και διάβαζα και πήγαινα και πειραματιζόμουν στην κουζίνα.

Κατάλαβα πως θα κερδίσει ο Πάνος από τις αρχές. Και στις αντιγραφές ήταν καλύτερος από μένα. Δεν θεωρώ πως το άγχος μου έκανε κακό. Είναι και η διαίσθηση, το έβλεπα και στο σπίτι. Είπα ένας θα βγει πρώτος και ένας δεύτερος.

Η φράση “κλείνω στόματα” δεν με αντιπροσωπεύει. Μου αρέσει που απέδειξα σε αυτούς που με υποτιμούσαν ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πεισμώνεις όταν ακούς “οκ, που μπορεί να φτάσει”;. Εγώ είπα, όχι, θα σας δείξω που μπορώ να φτάσω. Φέτος ένιωθα πιο έτοιμη όσον αφορά τις ιδέες», είπε η Καλλιόπη Μπεζαντέ, σε σχέση με τα όσα έζησε στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όταν ρωτήθηκε με ποιους από τους διαγωνιζόμενους θα κρατήσει επαφές, η Καλλιόπη Μπεζαντέ απάντησε: “Τώρα που τέλειωσε όλο αυτό, μακάρι να μπορούσα να κρατήσω με όλους επαφές. Ό,τι διαφορά είχα την έλυσα εκείνη τη στιγμή. Οπότε όταν βγήκα μίλαγα σχεδόν με όλα τα παιδιά”.

Ποιον θα έπαιρνε βοηθό στην καντίνα της; “Από τα παιδιά στο MasterChef, κανέναν”, ανέφερε γελώντας η Καλλιόπη Μπεζαντέ και εξήγησε: “Όταν είσαι φίλη με τον άλλον… Η οικειότητα δεν κάνει καλό στα επαγγελματικά. Στο παιχνίδι έκανα παρέα σχεδόν με όλα τα παιδιά. Η φιλία θα φανεί εκτός παιχνιδιού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ