Καίτη Φίνου: Αποκάλυψε πως θα συμμετάσχει σε ριάλιτι – «Θα πάω κι ας γίνω ρεζίλι, τα λεφτά είναι πολλά»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην OnTime Σαββατοκύριακο η Καίτη Φίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις πόρτες που της έχουν κλείσει σκηνοθέτες και παραγωγοί, ενώ αποκάλυψε πως επρόκειτο να πάρει μέρος σε γνωστό ριάλιτι show.

«Φέτος έγιναν 40 σήριαλ στην τηλεόραση… δεν υπήρχε ένας ρόλος για μένα; Ο γνωστός του γνωστού, οι ίδιοι και οι ίδιοι, το λέει και ο απλός κόσμος. Κουραστήκαμε να τους βλέπουμε, είδαμε και τα ποσοστά τηλεθέασης που κάνουν, έχουν ξεφύγει πλέον τα πράγματα, μας είπαν ότι είμαστε για ψυχίατρο», δηλώνει η Καίτη Φίνου.

«Βλέπουμε σήριαλ που δεν πρέπει να βρίσκονται στην τηλεόραση, που κάνουν τηλεθεάσεις κάτω του προβλεπόμενου, κι όμως αυτούς τους ανθρώπους θα τους πάρουν – κι αυτό γίνεται κάποια χρόνια – τους ίδιους, βάζοντάς τους σε κάτι άλλο», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός.

«Πήρα πάρα πολλά τηλέφωνα να πω ότι υπάρχω κι εγώ, αν υπάρχει κάποιος ρόλος. Κάλεσα τους πιο γνωστούς. «Βέβαια, ευχαρίστως», «θα σας έχουμε υπόψη μας, ναι». Ένας σκηνοθέτης πολύ επιτυχημένης σειράς, που του έστειλα μήνυμα στο Facebook, μου είπε: ευχαριστώ. Άλλοι δεν απάντησαν καθόλου», εξομολογείται η Καίτη Φίνου στη συνέχεια.

«Μετά με κάλεσαν σε παιχνίδι τηλεοπτικό, τύπου ριάλιτι, και είπα να πω το ναι, κι ας γίνω ρεζίλι, γιατί ήταν αρκετά τα λεφτά. Σ’ ένα από αυτά – γιατί είχα και παλαιότερα προτάσεις – υπέγραψα και συμβόλαιο εχεμύθειας με πάρα πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής. Το έχω φωτογραφήσει στο κινητό μου εδώ και έναν χρόνο», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Είχαμε κλείσει τα πάντα. Δευτέρα υπέγραψα και Παρασκευή είχαμε γυρίσματα… αλλά δεν προχώρησε. Δεν το κυνήγησα, δεν κάνω τέτοιες κινήσεις. Και το συμβόλαιο εχεμύθειας, που είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δεν ήταν αστεία υπόθεση. Αφού έλεγα: και τρεις βδομάδες να με κρατήσουν, είναι μια χαρά. Είχα βάλει στο μυαλό μου διάφορα», καταλήγει η Καίτη Φίνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ