Καφετζόπουλος: Έχω φύγει από παράσταση επειδή ο σκηνοθέτης ήταν “γαϊδούρι”

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις συνεργασίες του και αν έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει από κάποια παράσταση.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με σκηνοθέτες και όχι με συναδέλφους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ερχόμαστε από μία παράδοση σε αυτό το χώρο που σκηνοθέτες, πρωταγωνιστές, ακόμα και άνθρωποι με αξία κατά τ’ άλλα, είχαν μία συμπεριφορά, κατά καιρούς, παραβατική. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανάμεσα μας και έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές. Υπήρξε και μία κατηγορία που είναι μετρημένη στα δάχτυλα του ενός χεριού, που η συμπεριφορά τους εξακολουθούσε να είναι τέτοια τα τελευταία χρόνια και κάποιοι υπερέβησαν και την κόκκινη γραμμή της παραβατικότητας και περάσανε σε πράξεις που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη.

Δεν είναι ένα γενικευμένο φαινόμενο. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν από τους νέους ανθρώπους σοβαρές και ενδιαφέρουσες αντιστάσεις. Δηλαδή, δεν είναι πλέον εύκολο να “βασανίζεις” τους συναδέλφους σου. Παλιά έχω υπάρξει μάρτυρας και τέτοιων συμπεριφορών. Έχω φύγει και από παραστάσεις, έχω φύγει και στη μέση της πρόβας γιατί ο σκηνοθέτης ήταν γαϊδούρι».

Νέος ήμουν πολύ πιο δύσκολος άνθρωπος. Όσο περνάνε τα χρόνια μαθαίνεις (…). Δε σήκωνα μύγα στο σπαθί μου. Είχα απόλυτες απόψεις. Ήμουν ασυμβίβαστος. Μετά τα καταλαβαίνεις ότι μία από τις μεγάλες ευτυχίες της ζωής, είναι να συμβιβάζεσαι με έναν ακέραιο τρόπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ