Josephine: Η Eurovision, ο γάμος και ο ρόλος του Λευτέρη Πανταζή στο τραγούδι «Μάγια» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Josephine.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορείας, αλλά και για τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στην Eurovision τονίζοντας πως όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, είμαι πολύ καλά! Νομίζω όσο μεγαλώνω θέλω τη μαμά μου παντού μαζί μου, νομίζω την έχω ανάγκη. Θέλω να την έχω μαζί μου και στο καμαρίνι μου. Τώρα είναι στην Ελλάδα και από τότε που έχει έρθει δεν την αφήνω. Όταν ήμουν μικρή δούλευε πάρα πολύ και δεν την έβλεπα. Στην Αμερική έχουμε ένα εστιατόριο, έχουμε apartments που τα νοικιάζουμε. Νιώθω προστασία με τη μαμά μου και θέλω να έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η μαμά μου μού λέει πάντα την αλήθεια. Δέχομαι τη γνώμη των άλλων γιατί το μόνο που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερη, αυτός είναι ο στόχος μου.

Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο της Eurovision. Βλέπω κάθε χρόνο με αυτό, το συζητάμε κάθε φορά αλλά δεν έχει έρθει η στιγμή. Επειδή είμαι τελειομανής θέλω να είναι το hit της Eurovision αν πάω. Να είναι δυνατό το τραγούδι, να είναι δυνατή η ομάδα και να σκίσουμε. Δεν θέλω απλά να πάω! Θέλω να πάω, και να πάει καλά όλο αυτό. Πιστεύω ότι όταν κάτι είναι καλό το αναγνωρίζουν όλοι. Πολλές φορές έχει να κάνει και με την ενέργεια πάνω στην σκηνή, δεν κρύβεται. Υπάρχει και ένα σύστημα από πίσω, πρέπει να με καλέσουν, κάτι πρέπει να γίνει από την Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν όλα στη σωστή στιγμή και όταν θα είμαι έτοιμη.

Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ο λόγος που πήρα το τραγούδι “Μάγια”. Είμαι τότε και κάνω δύο δουλειές, με είχε πάρει ο Λευτέρης γιατί ήταν ο πρώτος που το πίστεψε. Έρχεται μια κοπέλα και μου λέει ότι έχει ένα τραγούδι και δεν το θέλει γιατί της έτυχε καλύτερο. Ο Λευτέρης είναι σαν μπαμπάς μου, το άκουσε και μου λέει “Θα γίνει hit. Εμπιστεύσου με”. Άμα δεν ήταν αυτός μπορεί να μην το είχα πάρει και ποτέ. Είναι σαν δεύτερος μπαμπάς μου. Ο Ogi είναι ο πρώτος που με ανακάλυψε, μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στο τραγούδι. Ήμουν μικρή και είχα θράσος και τραγουδούσα όπου έβρισκα. Του είπα να μπω στο τραγούδι του και μου είπε “Έχεις ωραία φωνή εσύ”».

Για το ενδεχόμενο μιας πρότασης γάμου, η ίδια ανέφερε: «Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ