Jennifer Lopez: Φήμες ότι ο Ben Affleck θα της κάνει πρόταση γάμου

Να αρραβωνιαστεί για έκτη φορά ετοιμάζεται η Jennifer Lopez σύμφωνα με πηγές, και μάλιστα δεύτερη φορά με τον Ben Affleck.

Την Παρασκευή ο Χολιγουντιανός σταρ εθεάθη στο πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co στο Λος Άντζελες να ψάχνει για δαχτυλίδι αρραβώνα, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Λατίνα σουπερστάρ.

O Ben Affleck αγοράζει δαχτυλίδι αρραβώνων

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης κρατούσε σημειώσεις μέσα στο κατάστημα, ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα του Κρις και τα παιδιά του, τη 15χρονη Βάιολετ, τη 12χρονη Σεραφίνα και τον 9χρονο Σάμιουελ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Affleck είχε κάνει πρόταση γάμου στη Lopez το 2002 με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από τον Harry Winston, που έκοβε την ανάσα. Η αξία του εκτιμάται σήμερα στα 12 εκατ. δολάρια. Χώρισαν το 2003 ενώ επανασυνδέθηκαν τον Μάιο εφέτος.

Όταν ο Ben είχε ζητήσει από την Jennifer να τον παντρευτεί το 2002, της είχε δώσει ένα δαχτυλίδι με ροζ διαμάντι 6.1 καρατίων, που τότε κόστιζε περίπου 1,2 εκατ. δολάρια και αποδείχθηκε ότι ήταν μία καλή επένδυση. Πλέον το ζευγάρι είναι μαζί και η τιμή του δαχτυλιδιού φέρεται να έχει δεκαπλασιαστεί, καθώς έχει εκτιναχθεί η αξία των έγχρωμων διαμαντιών.

Ακόμη είναι ασαφές αν η Lopez έχει επιστρέψει το δαχτυλίδι του Affleck αλλά ο πρώην εκπρόσωπός της Rob Shuter δεν θυμάται να επεστράφη ποτέ.

“Απ’ όσο γνωρίζω, η Jen ποτέ δεν επέστρεψε το δαχτυλίδι!” είχε πει στο Access Daily. “Οπότε αν τα πράγματα σοβαρέψουν με τους δυο τους, έχει ήδη το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ. Είναι εκπληκτικό!”.

Η Jennifer επέδειξε το θεαματικό κυριολεκτικά δαχτυλίδι στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας τους “Gigli” τον Ιούλιο 2003, αλλά το ζευγάρι ποτέ δεν κατάφερε να φθάσει μέχρι το ιερό. Μία ημέρα πριν από τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους ανέβαλαν την τελετή, ενώ τον Ιανουάριο του 2004 επιβεβαιώθηκε ότι είχαν χωρίσει. Εκείνη παντρεύτηκε τον Marc Anthony και έκανε τα δίδυμά της, ενώ ο Ben παντρεύτηκε την Jennifer Garner και απέκτησαν τρία παιδιά.

Οι πέντε αρραβώνες της Jennifer Lopez

Αν η Jennifer δεχτεί δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων από τον Ben, αυτό θα είναι το έκτο συνολικά για τη Λατίνα σουπερστάρ, που παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Ojani Noa, το 1997. Αυτός της είχε χαρίσει ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού που εκτιμάται ότι κόστιζε εξαψήφιο ποσό. Χώρισαν έναν χρόνο μετά.

Lopez

Lopez

Μετά παντρεύτηκε τον χορογράφο της Cris Judd,  το 2001, ο οποίος της προσέφερε ένα παραδοσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι. Χώρισαν το 2002. Αργότερα μέσα στον χρόνο άρχισε να βγαίνει με τον Ben και αρραβωνιάστηκαν το ίδιο έτος. Ωστόσο, δεν παντρεύτηκαν ποτέ αφού χώρισαν το 2003.

Ο Marc Anthony, το 2004, γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου με ένα μπλε διαμάντι 8.5 καρατίων που άξιζε 4 εκατ. δολάρια. Χώρισαν το 2014.

Το πέμπτο διαμαντένιο δαχτυλίδι ήρθε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, ο οποίος της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας 1-5 εκατ. δολάρια. Χώρισαν τον Απρίλιο έπειτα από δύο χρόνια αρραβώνα. Ανέβαλαν δύο φορές τον γάμο τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Λόπεζ Ροντρίγκεζ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ