Jennifer Garner: Η πρώην του Ben Affleck πήγε για ψώνια ενώ εκείνος παντρευόταν

Ήταν γνωστό ότι η Jennifer Garner δεν θα έδινε το “παρών” στον γάμο του πρώην συζύγου της Ben Affleck με την Jennifer Lopez.

Βασικά είχε ειπωθεί ότι η ηθοποιός είχε γυρίσματα στο Τέξας και πως είναι ικανοποιημένη που τα παιδιά της αισθάνονται ευπρόσδεκτα στον γάμο του πατέρα της με τη Λατίνα σουπερστάρ, η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά μαζί τους.

Ωστόσο, τελικά η Garner την ώρα του γάμου εθεάθη με τον πατέρα της και τον επιχειρηματία σύντροφό της για ψώνια στo Sam’s Club. Η Sam’s West, Inc. είναι μια αμερικανική αλυσίδα από λέσχες λιανικής αποθήκης μόνο για μέλη, που ανήκει και λειτουργεί από τη Walmart Inc..

Η ηθοποιός εντοπίστηκε χαμογελαστή στο κατάστημα στο South Charleston της Δυτικής Βιρτζίνια λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Η Garner με τον πατέρα της και τον σύντροφό της John Miller βρέθηκαν στο κατάστημα, ενώ κάποια στιγμή, σύμφωνα με το έντυπο, πόζαρε και για φωτογραφία με θαυμαστή της. Η έξοδος της Garner για ψώνια έγινε περίπου την ίδια ώρα που ξεκίνησαν οι γαμήλιες εκδηλώσεις στη Σαβάνα για τον δεύτερο γάμο των Bennifer.

Είχε αναφερθεί ότι η Garner θα έχανε την τελετή λόγω προβλήματος στο πρόγραμμά της.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ