Jennifer Aniston: Η αμήχανη συνέντευξη και ο “αγενής” παρουσιαστής

Η Jennifer Aniston χωρίς να το θέλει ενόχλησε κάποιους θαυμαστές της με μια… αμήχανη σίγουρα συνέντευξη στο BBC. Η ηθοποιός ταράχτηκε με κάποια σχόλια του παρουσιαστή και σίγουρα δεν του χαρίστηκε.

Η συνέντευξη της Aniston και της Witherspoon, οι οποίες πρωταγωνιστούν στη σειρά της Apple TV, “The Morning Show”, έγινε στα πλαίσια της προώθησης της δεύτερης σεζόν.

Ο παρουσιαστής την εκνεύρισε, καθώς την διέκοπτε συνεχώς ενώ μιλούσε. Μάλιστα την χαρακτήρισε ως “μη πρωινό τύπο”, υπονοώντας ότι είχε κέφι επειδή ξύπνησε νωρίς λόγω και της διαφοράς ώρας.

Η 52χρονη σταρ της σειράς Friends σχολίασε το γεγονός ότι ξυπνούν πρωί για τα γυρίσματα της σειράς λέγοντας “έμαθα το “αργό” κάψιμο που προκαλείται. Είναι σαν να είσαι βαμπίρ. Όλοι ζωντανεύουν στη μέση της νύχτας, είναι σαν ένα αργό τρένο. Ξυπνάω στις 5 το πρωί και οι διάδρομοι είναι ήσυχοι και οι άνθρωποι ξυπνούν σιγά σιγά. Και το τρένο αρχίζει να τρέχει και επικρατεί τρέλα”.

Τότε ο Jermaine Jenas, την διακόπτει για να κάνει μια ερώτηση στην Witherspoon, στην οποία αφήνει υπονοούμενα ότι η Aniston δεν αρέσκεται στο να ξυπνάει το πρωί.

Ο διάλογος μεταξύ της Jennifer Aniston και του Jenas

“Reese, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου, η Jennifer μας πούλησε ότι δεν είναι πρωινός τύπος” τονίζει ο Jenas.

“Σου το πούλησα εγώ αυτό;” ρώτησε η Aniston εμφανώς ενοχλημένη.

“Λίγο, λίγο” αποκρίνεται ο παρουσιαστής.

“Έκανα καλή συμφωνία;” επανέρχεται η ηθοποιός.

Ο Jenas, ο οποίος είναι πρώην ποδοσφαιριστής, γελάει αμήχανα και προσπαθεί να κατευθύνει τη συζήτηση στην Reese Witherspoon.

Στο Twitter επικράτησε πανικός με τα σχόλια να πέφτουν βροχή για τον τρόπο που επέλεξε η Aniston να απαντήσει στον παρουσιαστή. Άλλοι σχολίασαν ότι ο τρόπος που την διέκοπτε ήταν αγενής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ