J2US: Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για την ανάρτηση της μητέρας του Νίκου Μπάρκουλη

Μια παρεξήγηση προκλήθηκε ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη, Μαίρη, με αφορμή την κριτική της γνωστής τραγουδίστριας στην ερμηνεία του 20χρονου γιου του θρυλικού Ανδρέα Μπάρκουλη στο J2US το προηγούμενο Σάββατο.

Η Δέσποινα Βανδή, στο αποψινό J2US, θέλησε να δώσει τέλος στην παρεξήγηση, ιδίως μετά τα σχόλια που δέχθηκε από τη Μαίρη Μπάρκουλη.

“Αχ, αχ, αχ, Νικόλα… Στεναχωρήθηκα γιατί στεναχωριέσαι. Βέβαια, χάρηκα στο τέλος γιατί και εσύ κατά κάποιον τρόπο είπες ότι είναι ένα παιχνίδι, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεν κρίνεται η φωνή, δεν χψάχνουμε την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας. αλλά στεναχωρήθηκα που το πήρες τόσο βαριά. Καρδούλα μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος, Νικόλα μου” είπε η τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση της Εβελίνας Νικόλιζα με τον Νίκο Μπάρκουλη, απευθυνόμενη σ’ αυτόν.

“Πίστεψέ με, σε βλέπω σαν να είσαι γιος μου. Προσπαθώ να διαχειριστώ την ψυχολογία σας όσο γίνεται πιο τρυφερά. Από την άλλη βρε αγάπη μου γλυκιά, δεν μπορώ να μην πω κάποια πράγματα που βλέπω και ακούω. Αλλά πάντα με σεβασμό στον κάθε διαγωνιζόμενο και πολύ περισσότερο σε εσένα και στο νεαρό της ηλικίας σου” συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή, ενώ στο σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη τόνισε ότι “απάντησα στον Νικόλα, δεν την παρεξηγώ τη μητέρα, δεν την παρεξηγώ. Δεν πειράζει, είμαι μητέρα και καταλαβαίνω”, είπε σχετικά με τα σχόλια της μητέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την κριτική που δέχθηκε ο γιος της το προηγούμενο Σάββατο η Μαίρη Μπάρκουλη έκανε μία ανάρτηση: “Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει”.

Μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πάντως τόνισε: «Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν, και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε. Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο, εντάξει παιδιά, μάνα είμαι. Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό.

Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά. Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε “να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς” και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος.

Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;”.

.

Ο ίδιος ο Νίκος, σε ανάρτησή του είχε ξεκαθαρίσει: “Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά. Πραγματικά προσπαθώ πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως για αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία. Είναι απλά ένα παιχνίδι όμως ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ! Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγνώμη για αυτό. Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Κάθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος, είτε σωστή! Χωρίς να τοποθετούμαι στο αν ήταν λάθος η σωστή…

Τέλος, κ. Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν τη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό, Τιμή μου” με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά: “Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου! Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί. Εκεί θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου! Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού!”.

Σε δηλώσεις του στο Happy Day την Πέμπτη είπε: “Έπρεπε να βάλω μια τελεία. Η μαμά μου Ok, έκανε αυτό που έκανε. Κοιμήθηκα δύο ώρες παραπάνω και δεν την πρόλαβα δυστυχώς. Θα προτιμούσα να το συζητούσαμε μαζί αυτό το πράγμα. Είπε τη γνώμη της και αντικειμενικά αυτές είναι οι μαμάδες, γι’ αυτό τις αγαπάμε. Δεν έβρισε κανέναν, δεν έθιξε κανέναν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ