J2US: Η παρέμβαση του Αντώνη Ρέμου – «Η Δέσποινα Βανδή μένει ίδια τόσα χρόνια, κάποιο μυστικό έχει»

Ένα από τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου ερμήνευσαν ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη στο live του J2US του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά την ερμηνεία τους, ο πετυχημένος τραγουδιστής έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο J2US σχολιάζοντας τις επιδόσεις τους, αλλά στέλνοντας τα χαιρετίσματά του στον Νίκο Κοκλώνη και τους τέσσερις κριτές.

«Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί, ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει είναι η σεμνότητά του και ο σεβασμός που έχει για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για μένα», είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον Γιάννη Ξανθόπουλο.

«Η Δώρα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, μπασκετική και πολύ πετυχημένη απ΄ότι βλέπω και ακούω. Από εκεί και πέρα, κάνατε το τραγούδι αυτό ντουέτο που με τα χίλια ζόρια καταφέρνω να το πω εγώ μόνος μου. Είναι ένα πολύ περίεργο κομμάτι», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος για την γνωστή αθλητικογράφο.

Ο Αντώνης Ρέμος σχολιάζοντας τη φωτογραφία του που επέλεξαν για την τηλεφωνική επικοινωνία, στράφηκε στην Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως μόνο εκείνη μένει πάντα εντυπωσιακή και σταθερή με το πέρασμα του χρόνου.

«Μόνο η Δέσποινα δεν αλλάζει… Τι κάνει η Δέσποινα; Κάποιο μυστικό έχει και δεν μας το λέει», είπε ο τραγουδιστής και η Δέσποινα Βανδή του απάντησε: «Θα στα πω στη Γερμανία όταν θα πάμε, θα στα πω», σχολίασε με αφορμή τις εμφανίζεις που προγραμματίζουν στο εξωτερικού τους επόμενους μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ