Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της αντικαταστάτριας της Καγιά στο GNTM

Τα γυρίσματα του GNTM ξεκίνησαν ήδη και όλοι περίμεναν τις πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου η οποία θα αντικαταστήσεις της Βίκυ Καγιά. “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και θα δούμε πώς θα πάει, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν ξαφνικό, έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, δεν γνώριζα τι γινόταν εδώ, αλλά τα καταφέραμε. Δεν το γνωρίζω να θα είμαι απλώς κριτής ή θα παρουσιάζω, θα το δούμε με την παραγωγή”, είπε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα” του ΟPEN.

“Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά. Τη γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Ήρθα πριν από δύο μέρες ουσιαστικά. Έχω παρακολουθήσει τα παλιά GNTM” δήλωσε η νέα κριτής έξω από το πλατό στον Άλιμο.

Μια δήλωση που θα προκάλεσε αίσθηση έκανε όμως ο Άγγελος Μπράτης. Είπε ότι με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχουν συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια, όμως όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανή αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιάς και αν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίσεις, είπε με νοημα: “Δεν υπάρχει αντικαταστάτρια της κυρίας Καγιά. Η Βίκυ είναι η Βίκυ. Κανένας δεν είναι σαν τη Βίκυ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ