Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το GNTM – Τι είπε για την Βίκυ Καγιά

Καλεσμένη της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ήταν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. Είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνει το γνωστό μοντέλο μετά την ανακοίνωση ότι η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM.

Σχετικά με την πρόταση του GNTM, του ριάλιτι σόου μόδας στο οποίο ήταν κριτής, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου ανέφερε ότι: “Το σκέφτηκα. Ήταν θετική η σκέψη μου από την αρχή. Το είδα αρκετά θερμά. Ήθελα κι εγώ λίγο… Γενικά τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι. Καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή”, ενώ σε σχέση με τους δισταγμούς μου μπορεί να είχε, είπε: “Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010 μου ήταν λίγο δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα μαζέψω και να φύγω. Τελικά δεν το έκανα. Μάζεψα λίγα”.

“Την άλλαξε κατά πολύ την καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά ήρθα εδώ, κάθισα πάρα πολύ καιρό. Έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μια νέα πραγματικότητα που δεν την είχα ζήσει για πολλά χρόνια σ’ αυτό το βαθμό. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές” συμπλήρωσε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Σε

Το μοντέλο απάντησε και για το πώς βίωσε τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά. “Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αρνητικά σχόλια, όσο χαλαρός και άνετος να είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να έχει είναι κάτι που εμείς τα μοντέλα το έχουμε περάσει πολύ, οπότε αυτά τα φίλτρα τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν”.

“Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα όλα αυτά για τη σύγκριση στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά, το να φτάνεις να έχεις ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show, έχει χτίσει μια ταυτότητα και συν τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, το να φτάνουν σε σημείο να σε συγκρίνουν και να λένε ότι εμάς μας αρέσει και να σε βάζουν δίπλα-δίπλα για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου. Οποιοσδήποτε θα χαιρόταν να υπάρχει σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο και έχει περισσότερη εμπειρία. Τελικά ήταν κάτι πολύ ευχάριστο όλο αυτό” σημείωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ