Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι ένας άνθρωπος μοναχικός – Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους»

Τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου συνάντησε ο Ιωάννης Παπαζήσης, την Κυριακή (25/2), στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια σε χωριό της Δράμας όσο και στην μοναχικότητα που αγαπά να ακολουθεί στην καθημερινότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν παιδί ήμουν άγριο νιάτο γιατί μεγάλωσα σε χωριό και ήμασταν πολύ πιο ελεύθερα παιδιά. Δεν έχουμε κοινή ζωή με αυτά που περνάει το δικό μου παιδί γιατί ήμασταν όλη την ημέρα σε μια πλατεία, χωρίς καμία προστασία και χωρίς κανέναν έλεγχο. Θυμάμαι από τις φωτογραφίες να είμαι πάντα με κομμένα τα πόδια και τα λέμε τώρα αυτά σαν να είναι τόσο παλιά πλέον, τόσο αλλού όσον αφορά τις αλλαγές που έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια».

«Νομίζω ότι είμαι απόμακρος σαν άνθρωπος όσον αφορά τις επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Δηλαδή δυσκολεύομαι να υπάρξω σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο, πραγματικά δυσκολεύομαι. Είμαι ένας άνθρωπος μοναχικός, όσον αφορά τον ευρύτερο κύκλο που ανοίγεις στις επιλογές σου. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλοι κύκλοι στη ζωή μου. Δεν έχω 100 φίλους από εδώ ούτε με βάφει μια κοπέλα και ανταλλάσσουμε τηλέφωνα ή παίζουμε με έναν συνάδελφο και την άλλη χρονιά είμαστε συνέχεια μαζί στα μπαρ».

«Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους, ίσως γιατί έχω δώσει πολύ μεγάλη βάση στην πολύ μεγάλη χρησιμότητα του χρόνου μου. Μάλλον δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε πράγματα τα οποία στην ουσία δεν μου προσφέρουν τίποτα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ιωάννης Παπαζήσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ