Ντέμη Γεωργίου: «Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο, αλλά εγώ θέλω να ντυθώ νυφούλα στην εκκλησία»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου»  έδωσε η Ντέμη Γεωργίου. Η πρώην παίκτρια του MasterChef απάντησε για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη.

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί στα 6 μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Έχασα τον μπαμπά μου νωρίς και με τη μαμά μου δεν ένιωσα ποτέ μειονεκτικά. Ευχαριστώ πολύ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να παντρευτώ σε εκκλησία, θέλω να ντυθώ νυφούλα.

Το νομοσχέδιο είναι ένα μικρό βήμα, είναι σαν να μας δίνουν ένα δολωματάκι. Θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό μου, είμαστε καλά και η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο», είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

Για τη στάση της εκκλησίας, η Ντέμη Γεωργίου είπε: «Πιστεύω, έχω μεγαλώσει μέσα σε εκκλησίες. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα μισό νομοσχέδιο».

Για όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης για την ψήφιση του νομοσχεδίου, η Ντέμη Γεωργίου απάντησε: «Θλιβερή μέρα είναι τα Τέμπη… Λυπάμαι!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ