Ιωάννα Τούνη: Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν τα τηλεοπτικά σχέδια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα είναι στην ομάδα της εκπομπής “Super Κατερίνα” τη τηλεοπτική σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Ωστόσο, φαίνεται πως ο παρουσιαστής και μοντέλο δέχτηκε πρόσφατα κρούση για άμεση συνάντηση από την Barking Well Media, όπως έκανε γνωστό η Ιωάννα Τούνη με αναρτήσεις της στα social media το βράδυ της Τετάρτης, 24 Αυγούστου.

H Ιωάννα Τούνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, με σκοπό να μοιραστεί με τους followers της τα όσα βίωσε που της προκάλεσαν πλήξη.

Η γνωστή influencer, η οποία κυοφορεί το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναγκάστηκε να περιμένει τουλάχιστον δύο ώρες απ’ έξω, όπως ανέφερε, όσο ο σύντροφός της βρισκόταν σε meeting με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, έπειτα από κλήση που δέχτηκε ο αγαπημένος της να σπεύσει στα γραφεία για να συναντηθούν.

«Βαριέμαι οικτρά. Είμαι εδώ πέρα σε ένα κανάλι, έχει meeting ο Δημήτρης μέσα. Την ώρα που είμαστε στο αμάξι τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε «έλα για meeting τώρα» κι εγώ είχα τη φαεινή ιδέα, είχα την ευγενή καλοσύνη πρώτη φορά στη ζωή μου και του λέω: «αγάπη μη με πας από το σπίτι και κάνουμε κύκλους σε όλη την Αθήνα, πάμε μαζί στα γραφεία στη Barking Well και θα περιμένω απ’ έξω. Είναι τουλάχιστον δύο ώρες κι εγώ συνεχίζω να περιμένω εδώ πέρα. Τα είπα και ξαλάφρωσα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που έκανε η Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ