Ιωάννα Τούνη: Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, κάνω εμετούς—Yπολειτουργώ πλήρως

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως βιώνει την εγκυμοσύνη της, εξομολογούμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η γνωστή influencer, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συχνά αναφέρεται με αναρτήσεις της στα social media στην πορεία της εγκυμοσύνης της.

Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, η Ιωάννα Τούνη “άνοιξε” για άλλη μια φορά την καρδιά της στους followers της στο Instagram σχετικά με την περίοδο που διανύει ως μέλλουσα μανούλα.

«Από χθες νιώθω χάλια και έχω κάνει φουλ εμετούς μέχρι τώρα… Οπότε σήμερα θα κάνω τα ραντεβού μου online & θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω… Τις ημέρες που το στομάχι μου είναι έτσι μπορώ να φάω μόνο φρυγανιές και τίποτα άλλο», έγραψε αρχικά στην δημοσίευσή της η influencer, αναρτώντας παράλληλα ένα πιάτο με το πρωινό της.

Και συνέχισε η Ιωάννα Τούνη σε επόμενο ποστ της: “Γενικά αυτός που έβγαλε το ότι “η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας” σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια (ακόμη και στους 5,5 μήνες) ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω! Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα με τόσο περίεργο τρόπο…Ελπίζω οι υπόλοιπες εγκυούλες να το έχετε περάσει καλύτερα”.

Ακολουθούν οι δημοσίευσες που έκανε η Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ