Ιωάννα Τούνη: «Mamma mia» με μπικίνι

Μανούλα για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει η Ιωάννα Τούνη. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media πριν από λίγες ημέρες.

Η γνωστή influencer, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/7) η influencer ανέβασε σε στόρι στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με μπικίνι, ενημερώνοντας τους follower της πως βρίσκεται πλέον στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στο απόσπασμα η Ιωάννα Τούνη δείχνει μπροστά στον φακό της φουσκωμένη της κοιλίτσα και περιγράφει τις αλλαγές στο σώμα της.

«Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα από τον καναπέ να μου φτιάξει λίγο η διάθεση. Θέλω να σας δείξω το μαγιό μου. Βλέπετε εσείς το μαγιό, εγώ βλέπω το σώμα μου, που έχει αλλάξει πάρα πολύ για αυτό που έχω εγώ συνηθίσει. Πολύ περίεργο! Εγώ έχω φαρδύνει αρκετά εδώ πέρα στη μέση. Είχα πολύ στενή μεσούλα, γιατί έμαθα ότι ανοίγουν τα κόκκαλα και όλα τα όργανα πηγαίνουν προς το πλάι, για να δημιουργηθεί το μπεμπίνι», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε σε InstaStory η Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ