Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για πρώτη φορά μαζί μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα social media, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους θέλησαν να “πουν” μια “καλημέρα” στους διαδικτυακούς τους φίλους, μέσω ενός στόρι που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο προφίλ του, το Σάββατο (23/7). Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ φαίνεται να κάθεται μαζί, στον καναπέ του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε και η influencer, σε ένα εκ των οποίων ποζάρει να κρατάει μια μεγάλη ανθοδέσμη. Όπως αναφέρει η ίδια, της την έστειλε μια εταιρία, γεγονός που έκανε τον σύντροφό της να ζηλέψει. “Θέλω να μου εξηγήσετε πως γίνεται το αγόρι μου να ζηλεύει που εταιρίες, όχι άνθρωποι, μου στέλνουν λουλούδια” ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει ότι “πίσω από τις εταιρίες κρύβονται άνθρωποι”.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη ακολούθησε ένα ποστ, στο οποίο η influencer μεταφέρει τα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου όσον αφορά στα λουλούδια που της έχει χαρίσει εκείνος. “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να σας ενημερώσω ότι μου έχει στείλει κι αυτός πανέμορφες ανθοδέσμες, αλλά σνομπάρω και δεν σας τις δείχνω” γράφει σε χιουμοριστική διάθεση η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ