Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με μαγιό, δείχνει τις ραγάδες της και “ρίχνει” το Instagram

Μια – αληθινά υπέροχη- αφιλτράριστη φωτογραφία ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της στο Instagram. H γνωστή influencer ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς και δείχνει πώς είναι το σώμα της ένα χρόνο μετά τη γέννα.

Η ίδια χαμογελάει στον φακό και γράφει στη λεζάντα: «Αχ καλοκαιράκι». Η φωτογραφία της έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες like, με αποθεωτικά σχόλια από τις γυναίκες.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης , βρίσκονται στη Μύκονο και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη βάφτιση της Αριάνας και της Φιλίππα.

Η influencer είχε ζητήσει από followers της να της θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις και τους απάντησε με ειλικρίνεια. Κάποιοι θέλησαν να μάθουν για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο σώμα της, μετά την εγκυμοσύνη. «Τι έκανες με τις ραγάδες;», την ρώτησε μία follower και η Χριστίνα απάντησε: «Ακόμα εδώ είναι», δηλώντας ξεκάθαρα πως το σώμα της δεν έχει την όψη που είχε πριν μείνει έγκυος.

Όταν ρωτήθηκε για το βάρος της και τα κιλά της, η Χριστίνα αποκάλυψε: «Είμαι 66! Έχω ακόμα 8 για να χάσω και να φτάσω στα πριν την εγκυμοσύνη! Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου».

Χριστίνα Μπόμπα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ