Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τα social media την Τρίτη το αυτοάνοσο που έχει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στόρι και μοιράστηκε μεταξύ άλλων πως πάσχει από γυροειδή αλωπεκία, εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων που έχουν προκύψει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

“Ακόμα κι εγώ, που ενδεχομένως θεωρείς πως έχω τέλεια ζωή και μηδέν προβλήματα… Μάντεψε! Έχω άπειρες ατέλειες, κάνω φώτοσοπ στις φωτογραφίες μου, βάζω φίλτρα, έχω αληθινά προβλήματα, στεναχώριες, στρες, πολλές μέρες ξυπνάω με mood καταθλιπτικό, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα…όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή”, ανέφερε στα όσα ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer δημοσίευσε και τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται τα συμπτώματα του αυτοάνοσου στο κεφάλι της.

«Αυτά εδώ είναι στο δικό μου κεφάλι, σε κανενός άλλου. Τίποτα δεν είναι τόσο τέλειο, όπως το φαντάζεστε και για να φτιάχνετε τέλεια την κάθε σας ημέρα, πρέπει να δουλεύετε για αυτό. Να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Ο καθένας τραβάει τα δικά του προβλήματα», υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τι ανέβασε η Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ