Survivor – Spoiler (7/6): Αυτή η ομάδα θα νικήσει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Γερή αντιπαράθεση ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα στο επεισόδιο της Τρίτης (7/6) στο Survivor. Αναμέτρηση Μπλε και Κόκκινων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και συμβούλιο του νησιού, όπου οι εντάσεις συνεχίζονται. 

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται να ξεσπάει κατά των αντιπάλων της και ιδιαίτερα εναντίον του πρώην “συντρόφου” της, Σπύρου Μαρτίκα. “Το να με κοροϊδεύετε στην άλλη καλύβα είναι ωραίο τώρα; Τι σου έκανα ρε Σπύρο;”, λέει έξαλλο το μοντέλο.

Όσον αφορά στα της αρένας οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να νικήσουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα “χαμογελάσει”; Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κάνουν την ανατροπή ή θα γευτούν την νίκη για άλλη μια φορά οι Μπλε;

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει οι κόντρες θα συνεχιστούν, με πρωταγωνιστές το μοντέλο και τον φαρμακοποιό, αλλά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υπερασπίζεται την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Λίγο αργότερα, θα γίνει γνωστός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ο οποίος θα ακολουθήσει τον Σπύρο Μαρτίκα που βρίσκεται ήδη στον “τάκο”.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τις οποίες μεταφέρουμε με επιφύλαξη, η Μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αναγκαστούν να βγάλουν ένα συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος/α θα είναι αυτός/ή; Τα spoiler θέλουν την Βρισηίδα Ανδριώτου να είναι η παίκτρια που θα βγει στον τάκο.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ