Ιωάννα Σαρρή – Γιώργος Σαμπάνης: Λάμπουν από έρωτα

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, στα καλύτερά τους, έκαναν εορταστική εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο ποζάροντας ακομπλεξάριστα στον φακό.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

«Λες και με ξέρεις» είναι ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού του Γιώργου Σαμπάνη και είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ευτυχία που έχει φέρει η Ιωάννα Σαρρή στη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή. Οι δυο τους, που βρίσκονται σε σχέση εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια, είναι πλέον σίγουροι γι’ αυτό που νιώθουν και δεν διστάζουν να το δείξουν και δημόσια.

Ο Γ. Σαμπάνης ανέκαθεν κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπανίως μιλούσε δημοσίως για τις σχέσεις του. Αυτή η στάση, όμως, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, διασκέδασαν παρέα με φίλους και πόζαραν στα φλας των φωτογράφων.

Γιώργος Σαμπάνης Ιωάννα Σαρρή

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός και η καλλονή, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTM», έχουν μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα, όπως φαίνεται και από το dress code που επέλεξαν για την εμφάνιση αυτή. Ο Γ. Σαμπάνης έχει συνηθίσει τις εορταστικές εμφανίσεις, αφού τα τελευταία 17 χρόνια δεν κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φέτος εμφανίζεται δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και οι γιορτινές ημέρες θα είναι εργάσιμες.

Έτσι το ζευγάρι θα παραμείνει στην Αθήνα και θα ζήσει τη μαγεία των ημερών απολαμβάνοντας προσωπικές στιγμές. Ο Γ. Σαμπάνης βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε από την Cobalt Music το διπλό άλμπουμ του με τίτλο «Λες και με ξέρεις», στο οποίο συνεργάζεται με πολλούς σπουδαίους στιχουργούς φτιάχνοντας έναν δίσκο πολυσυλλεκτικό σε συναισθηματικές υφές. Μουσικός παραγωγός του είναι ο μόνιμος συνεργάτης του Χρήστος Soumka.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ