Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ήρθε η κόρη μου στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα»

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε με ενθουσιασμό για την πρώτη της εγκυμοσύνη και τον ερχομό της κορούλας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πως «οι στιγμές του τοκετού ήταν έντονες. Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση. Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω».

«Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο! Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα».

«Είναι στιγμές που λέω “να μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά το πρόγραμμα” αλλά στο τέλος δεν το μετανιώνω γιατί κλείνει η μέρα με ένα ωραίο χαμόγελο και όταν αυτό το μουτράκι θα σε ακουμπήσει και είσαι όλος ο κόσμος της. Και λες είναι ευλογία, δεν θέλω τίποτα άλλο» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ