Ιωάννα Μαλέσκου: Ο λόγος που πήγαινε σπίτι της κλαίγοντας

«Νιώθω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Νιώθω πολύ όμορφα” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την εκπομπή της.

“Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη, δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι” πρόσθεσε.

“Όταν σου πιστώνουν τίτλους όταν σου προσάπτουν μια καλή ιδιότητα και στην πιστώνουν, μπορεί να χαρείς. Όταν μια ιδιότητα είναι αρνητική, την κουβαλάς ακόμα κι αν δεν ισχύει” είπε για όσα λένε για “Μενεγάκη της Κρήτης”.

“Στην αρχή δεν έδωσα σημασία. Αυτό, που είναι βαρίδι τελικά και σου φτιάχνουν ένα ταμπελάκι που σε ακολουθεί και υπάρχει κόσμος που στο χρεώνει. Δεν έχω στοιχεία που μπορεί να πει κάποιος ότι θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη. Ο καθένας είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Δεν ξέρεις τι πρόβλημα μπορείς να δημιουργήσεις με τη διαρκή σύγκριση και με την απόρριψη της προσπάθειας που κάνεις καθημερινά” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν έδειχνα, δεν δημιούργησα και με ακολουθούσε αυτή η ετικέτα” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ