Μια ζεστή και ηλιόλουστη κυριακάτικη έξοδο απόλαυσε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πέρασε χρόνο με την κόρη της, έχοντας και… τετράποδη συντροφιά.
Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» σε αγώνα που ήταν αφιερωμένος στους τετράποδους φίλους μας, και φρόντισε να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
Στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της τη μικρή της κόρη, ενώ στο φόντο φαίνονται σκυλάκια να συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση, δημιουργώντας ένα ζωντανό και χαρούμενο σκηνικό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε με διάθεση χιούμορ: «Τετράποδοι πρωτ-αθλητές εν δράσει», υπογραμμίζοντας την ευχάριστη και ξέγνοιαστη φύση της ημέρας.
@imaleskou #imaleskou #ioannasdiary #ioannasmoments #dog #competition #sunday ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Maleskou