Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αντίδραση για το επεισόδιο με τον Τάσο Χαλκιά – Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Τάσο Χαλκιά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της τη Δευτέρα. Η κάμερα του “Πρωινού” συνάντησε την παρουσιάστρια προκειμένου να σχολιάσει το επεισόδιο, όμως, εκείνη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.
“Τίποτα δεν έγινε. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Σας αγαπάμε πολύ. Να έχουμε μια ωραία χρονιά. Τι ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και πρόσθεσε: ” Όχι ποτέ δεν νιώθω άβολα. Θα φανώ αγενής και δεν θέλω γιατί βιάζομαι. Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις βγήκε στην εκπομπή. Αν μου δοθεί η αφορμή, βεβαίως θα ξαναμιλήσουμε”.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και σχολίασε τα όσα είπε η παρουσιάστρια:
«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα – ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο. Βγάλε την αλήθεια σου ρε παιδί μου»,

Δείτε το σχετικό βίντεο με την Ιωάννα Μαλέσκου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ