Influencer αποκάλυψε ότι έχει το πιο περίεργο σύμπτωμα του κορονοϊού

Μία influencer, η οποία νοσεί με κορονοϊό, αποκάλυψε στους ακολούθους της, ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα περίεργο σύμπτωμα. Το μοντέλο και πρώην Μις Αυστραλία, Olivia Molly Rogers, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανέφερε ότι έχει ένα πιο σπάνιο σύμπτωμα, το χρόνιο ρέψιμο.

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς βιώνουν απώλεια όσφρησης και γεύσης, η 29χρονη, υποστηρίζει ότι ο κορονοϊός είχε έναν πιο ιδιαίτερο αντίκτυπο στην υγεία της.

‘Έχω το πιο απίθανο (και κάπως αστείο) σύμπτωμα” γράφει η Rogers και συμπληρώνει “δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι”.

Η πάθηση, λέει, την κάνει να αισθάνεται «άγρια», αλλά το αντιμετωπίζει με… υπομονή.

Το περίεργο σύμπτωμα εμφανίστηκε αμέσως μετά το τεστ, στο οποίο βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Ενώ γρήγορα αναγνώρισε άλλα συμπτώματα που σχετίζονταν με τον κορονοϊό, το ρέψιμο ήταν αυτό που δεν μπορούσε να αποδώσει κάπου.

Μετά το θετικό τεστ PCR, έψαξε στο google και γρήγορα έμαθε ότι το ρέψιμο είναι, στην πραγματικότητα, ένα σύμπτωμα της COVID-19.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι. Το έψαξα στο google και προφανώς είναι μέρος των γαστρεντερικών συμπτωμάτων του κορονοϊού, όχι και τόσο συνηθισμένο όμως», έγραψε στο Instagram.

Εκτός από το ρέψιμο, η Rogers έχει πόνους στα κόκαλα, κοκκινίλες γύρω από τα μάτια, πονόλαιμο, καταρροή και βήχα.

Η τελευταία ανάρτηση της influencer:

“Το μόνο θετικό του 2022 μέχρι στιγμής ήταν το αποτέλεσμα του τεστ covid  😅😷” σχολιάζει.

“Ημέρα 4 των συμπτωμάτων και δεν ήταν καθόλου διασκεδαστική, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επικεντρωθώ στα μικρά πράγματα που μπορώ να ελέγξω – τουλάχιστον κόλλησα τώρα και όχι σε 4 εβδομάδες που θα είναι ο γάμος μας!

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη για: τους υπέροχους φίλους μας που άφησαν προμήθειες και πήγαν τον Ziggy για βόλτες (είστε οι καλύτεροι), το σπίτι μας, το Zig, την παράδοση φαγητού, τον ήλιο στο γρασίδι μας, τα βιβλία, τα παζλ και όλες τις υπηρεσίες ροής..

Έχω δει πολλές εκπομπές και ταινίες την περασμένη εβδομάδα. Ξέρω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε πρόσβαση σε όλα αυτά τα πράγματα. Στέλνοντας αγάπη σε οποιονδήποτε άλλο με τον πικάντικο βήχα. Ελπίζω να μην έχετε τόσο ρέψιμο όπως έχω εγώ 😂 το πιο περίεργο σύμπτωμα σίγουρα” πρόσθεσε η influencer.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ