Ηλίας Μαμαλάκης: «Πιθανόν να είχα τελειώσει» – Σοκάρει ο γνωστός σεφ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε.

Ηλίας Μαμαλάκης: Αλλιώς είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου – Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός

«Κόλλησα ένα μικρόβιο, που δεν είμαστε σίγουροι το πώς το πήρα. Μπορεί από τροφή, από έναν ρουμπινέ τουαλέτας. Έπαθα μία φοβερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το νοσοκομειακό και 7:15-7:30 βρισκόμουν στο κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην εντατική αντί να με πάνε στα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν στην αναμονή, πιθανόν να είχα τελειώσει» περιγράφει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Είχε μία πινακίδα επάνω που έλεγε: είναι πολύ καλό μέσα στο σκοτάδι να βλέπεις το φως. Ήταν κάτι που με σημάδεψε, γιατί κάθε τρεις και λίγο γύριζα και το έβλεπα και προσπαθούσα κι εγώ να δω το φως» πρόσθεσε ο γνωστός σεφ.

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Είχαν σταματήσει να δουλεύουν οι νεφροί, είχε πέσει η πίεση σχεδόν στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα τι συνέβη και έβλεπα τον κόσμο πιο μελαγχολικά. Έβλεπα ανθρώπους που ψυχορραγούσαν δίπλα μου. Αυτό μου άφησε πολύ μεγάλα σημάδια. Ήταν ένα ψυχολογικό σοκ και δεν σας κρύβω ότι ζήτησα και τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου» αφηγείται ο Ηλίας Μαλακάκης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ