Ηλίας Μαμαλάκης: Η απάντησή του για το ξέσπασμα κατά του “Μπόμπαινα”

O Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη συμμετοχή του στο MasterChef, αλλά και για την ανάρτηση που έκανε, στην οποία ξέσπασε κατά του “Μπόμπαινα“.

“Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εποχή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία” ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Επίσης, σε σχέση με την δημοσίευσή του για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, η οποία προκάλεσε αίσθηση, είπε ότι “Είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας, δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ.

“Δεν νομίζω ότι θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει ως ταλέντο. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα”, ανέφερε για τον “Μπόμπαινα”.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

“Καταπέλτης” ο Ηλίας Μαμαλάκης για παίκτη του MasterChef

Έξαλλος έγινε με παίκτη του MasterChef ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός σεφ εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη, κάνοντας λόγο για τοξικότητα και κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας. “Συμμετέχετε σ’ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας” γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης:

“Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μια τοξικότητα καταστροφική.
Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίκτες που, μεταξύ μας, στερούνται εμπειριών. Και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας, κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου.
Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι; Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίκτες
Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά;
Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα.
Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σ’ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα.
Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής, όχι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ