Ηλίας Καμπακάκης: Η πρώην σύζυγός του τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό – “Με χτύπησε στην κοιλιά όταν ήμουν έγκυος”

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη, καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής την χτύπησε ενώ ήταν έγκυος στην κόρη τους, Κλεοπάτρα, το 2010.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα όσα ανέφερε η Αμαλία Τουράνη, σχετικά με την στάση του μουσικού απέναντι στο παιδί τους, αλλά και το ταξίδι που χρειάστηκε να κάνουν για ιατρικούς λόγους στην Αμερική λόγω του προβλήματος υγείας της Κλεοπάτρας, σημείωσε χαρακτηριστικά : “Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών), μετά από καυγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες, οι τότε γείτονές μου). Προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά. Προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητο μου και ήρθε με το δικό του και μου τράκαρε το πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω”

“Όλα αυτά υπάρχουν γραπτώς στο ΑΤ Καλαμαριάς γιατί στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία. Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου” τόνισε.

Οι αναρτήσεις της Αμαλίας Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη

«Αυτή την φορά δεν φοβήθηκα να τα ανεβάσω. Σας ευχαριστώ για την δύναμη», έγραψε η Αμαλία Τουράνη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Tourani (@amaliatou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ