Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στις αρχές της καριέρας μου ήμουν απένταρη

Για τα πρώτα βήματα στην καριέρα της μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς μπήκε στον χώρο του μόντελιγνκ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αναλύοντας πως δεν κλείνουν όλα τα μοντέλα μεγάλες συμφωνίες.

“Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα καλό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις πάρα πολλά χρόνια για να μπορείς να το πληρώνεις. Αλλά όταν πηγαίνεις με ένα πρακτορείο να δουλέψεις κάπου, εννοείται θα κοιμηθείς στο ράντζο που περισσεύει” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συμβουλή στα νέα μοντέλα

“Κάποιοι δεν φτάνουν ποτέ να κάνουν ζωάρα, δεν τα καταφέρνουν όλοι καλά, ούτε διαχειρίζονται καλά τα οικονομικά τους, ούτε κλείνουν μεγάλες δουλειές. Γιατί μεγάλες δουλειές είναι οι διαφημίσεις. Γιατί αν δεν κάνεις και μείνεις ξεκάθαρα στον χώρο της μόδας και των περιοδικών, με τρεις και εξήντα θα ζήσεις. Θα  είσαι πάντα σε ένα ράντζο και θα τρέχεις δεξιά και αριστερά  μόνο και μόνο για την καριέρα και το όνομα, και δεν θα έχεις τίποτα”, ανέφερε.

“Οφείλεις κι εσύ κάποια στιγμή να το δεις επιχειρηματικά αυτό το θέμα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα, αρκεί μετά να ξέρεις και πώς να το διαχειριστείς. Γιατί δεν είναι ότι θα σου έρχονται κάθε μέρα. Είναι μια δουλειά που σήμερα έχεις, αύριο δεν έχεις” συμπλήρωσε.

“Τους πρώτους μήνες της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη στην κυριολεξία. Έπρεπε να κάνω οικονομία, δεν έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό, πήγαινα παντού με τα πόδια” κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.