Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αινιγματική απάντηση στις φήμες επανασύνδεσης με τον Snik

Πρώτο γύρισμα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το “Style me up”.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μπουρνούζι και παντόφλες στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” με το δημοσιογράφο να την ρωτά μεταξύ άλλων και για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε… αινιγματικά.

“Ο Δημήτρης είναι ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιδί που τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ και ότι και να συμβαίνει μεταξύ μας υπάρχει πάρα πάρα πολλή αγάπη. Είμαστε δύο άνθρωποι που συνεννοούμαστε πολύ ωραία. Ότι και να συμβαίνει εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας” είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει : “Να ρωτήσω αν είσαι μόνη τελικά αυτή την περίοδο;”.

“Όχι να μη ρωτήσεις, ωραία δεν τα λέμε τόση ώρα;” σημείωσε χαμογελώντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως.

Τι είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το GNTM

Σχετικά με την νέα εκπομπή, το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε ότι έχει δέσει πολύ με την ομάδα. Τέλος σε ερώτηση για το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως αυτό είναι σίγουρα διαφορετικό χωρίς τη Βίκυ Καγιά, ωστόσο εκτιμά πως η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο.

 

Το δείπνο «συμφιλίωσης» Snik και Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η ονομαστική εορτή της Ηλιάνας το καλοκαίρι έφερε το ζευγάρι πιο κοντά. Έπειτα από ένα πριβέ δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο της Μυκόνου, οι δυο τους κυκλοφόρησαν μαζί στο νησί, με τις εξορμήσεις τους στις παραλίες να γίνονται σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους. Αμέσως μετά το Πάσχα έγινε γνωστό ότι η Ηλ. Παπαγεωργίου έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα στην Πεντέλη που είχαν νοικιάσει μαζί με τον Snik, προκειμένου να μετακομίσει σε δικό της σπίτι. Λίγες ημέρες αργότερα εκείνος διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.

Ενώ έκανε unfollow τόσο την Ηλιάνα όσο και τη μάνατζερ και στενή φίλη της πρώην συντρόφου του, Ελενα Χριστοπούλου. Μέχρι που η καλοκαιρινή συνάντησή τους στη Μύκονο τους έκανε να εξετάσουν εκ νέου τα δεδομένα και να δουν την πιθανότητα επανασύνδεσης κάτω από διαφορετικό πρίσμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ