Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά»

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, αντέδρασε με ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο.

Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού, που με ρωτάτε για το GNTM; Μην με τρελαίνεις! Το Shopping Star πάει καταπληκτικά. Στα ρεπορτάζ καμιά φορά γράφουν ότι να ‘ναι και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.

Πάντα σας μιλάμε, εκτός αν έρχεστε στις 2 το πρωί μετά από κάτι γενέθλια! Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά; Τι είχα να πω στις 2 το πρωί μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; Με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα, αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια!»

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για μία πρόσφατη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, αντέδρασε και απευθυνόμενη προς τον δημοσιογράφο σημείωσε ότι: «Δεν είπε ακριβώς αυτό ο Βαγγέλης, να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά! Χαριτολογώντας σου απαντάω. Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά και είμαστε καταπληκτικά!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ