Ian Ziering: Ξεσπά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ο Ian Ziering μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχθηκε από ποδηλάτες στο Λος Άντζελες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Χθες, βίωσα ένα ανησυχητικό περιστατικό με μια ομάδα ατόμων με μίνι ποδήλατα», έγραψε ο 59χρονος πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Beverly Hills, 90210», στην ανάρτησή του στο Instagram τη Δευτέρα.

«Ενώ ήμουν κολλημένος στην κίνηση, ένας από τους ποδηλάτες πλησίασε με επιθετικές διαθέσεις το αυτοκίνητό μου, οδηγώντας σε μια ταραχώδη σύγκρουση. Σε μια προσπάθεια να δω αν προκλήθηκαν τυχόν ζημιές βγήκα από το αυτοκίνητό μου. Αυτή η ενέργεια, δυστυχώς, κλιμακώθηκε σε σωματική διαμάχη, στην οποία ενεπλάκη για να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Το TMZ έλαβε ένα βίντεο από το περιστατικό που συνέβη στη λεωφόρο Hollywood Blvd. και δείχνει τον ηθοποιό να τσακώνεται με πολλούς ποδηλάτες την Κυριακή.

Μπροστά στην κόρη του το περιστατικό

Ο ηθοποιός εθεάθη αργότερα να παρηγορεί την κόρη του, 12 ετών, την Mia, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο τη στιγμή του συμβάντος.

Στη μακροσκελή δήλωσή του, ο Ian Ziering αποκάλυψε ότι και οι δύο τους είναι σώοι και αβλαβείς. «Με ανακούφιση αναφέρω ότι η κόρη μου και εγώ είμαστε και οι δύο εντελώς αλώβητοι, αλλά το περιστατικό με έχει ανησυχήσει βαθιά για το αυξανόμενο θράσος τέτοιων ομάδων που διαταράσσουν τη δημόσια ασφάλεια και ειρήνη», είπε ο 59χρονος ηθοποιός.

«Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει ένα μεγαλύτερο ζήτημα χουλιγκανισμού στους δρόμους μας και την ανάγκη για αποτελεσματική αντίδραση των αρχών για την επιβολή του νόμου, απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Ως πολίτης και ως γονέας, θεωρώ απαράδεκτο να μπορούν ελεύθερα οι ομάδες να επιδίδονται σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, προκαλώντας φόβο και χάος, ενώ η αντίδραση από τις αρχές φαίνεται ανεπαρκής».

Ενώ ο ηθοποιός του «Swamp Thing» εθεάθη να ρίχνει γροθιές σε μερικούς από τους ποδηλάτες κατά τη διάρκεια του τρομακτικού περιστατικού, αναφέρθηκε ως θύμα του καβγά σε αναφορά της αστυνομίας.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, αλλά ο Ziering ζητά «αποφασιστική δράση» από την αστυνομία μετά το περιστατικό. Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με το TMZ.

«Αυτό το περιστατικό ενισχύει την πίστη μου στη σημασία της προσωπικής και κοινοτικής ασφάλειας», πρόσθεσε ο Ziering.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που οδηγούν σε τέτοια ανατρεπτική συμπεριφορά και να διασφαλίσουμε ότι οι δρόμοι μας είναι ασφαλείς για όλους. Προτρέπω τους αξιωματούχους της πόλης και τις αρχές επιβολής του νόμου να λάβουν αποφασιστικά μέτρα ενάντια σε μια τέτοια ανομία και να παρέχουν τους απαραίτητους πόρους για την πρόληψη μελλοντικών περιστατικών».

Και κατέληξε, «Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές. η δύναμη και η ενότητα της κοινότητάς μας είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας. Ευτυχισμένο το νέο έτος.”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ