Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε με τη μαμά της στη συναυλία κατά του κορονοϊού

Ο πρίγκιπας Χάρι ένωσε τις δυνάμεις του με αστέρες της ποπ, όπως την Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και τη… μαμά της Γκουανταλούπε Ροντρίγκεζ, στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής συναυλίας στο Λος Άντζελες προκειμένου να απευθύνουν όλοι μαζί έκκληση για μια ταχύτερη και ευρύτερη παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμών κατά του Covid-19.

Χιλιάδες θεατές, στην πλειονότητά τους υγειονομικοί οι οποίοι είχαν όλοι εμβολιαστεί, συγκεντρώθηκαν στο γιγαντιαίο στάδιο SoFi του Λος Άντζελες. Βιντεομηνύματα του Πάπα Φραγκίσκου, του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron και του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό προβλήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια του Vax Live, την ώρα που διάσημοι πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Σον Πεν βρίσκονταν ανάμεσα στο πλήθος.

«Ο ιός δεν σέβεται σύνορα και η πρόσβαση στο εμβόλιο δεν μπορεί να καθορίζεται από τη γεωγραφία», δήλωσε ο πρίγκιπας Harry ο οποίος έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε μια επίσημη εκδήλωση στην Καλιφόρνια, αφότου μετακόμισε στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, ωστόσο, ήταν απούσα.

Η Selena Gomez που πλέον είναι ξανθιά, ήταν η hostess της εκδήλωσης σε μια από τις πιο stylish εμφανίσεις της. Το φλογερό κόκκινο Bottega Veneta φόρεμά της με τα puffy sleeves και συνδυασμένο με δερμάτινες μπότες και ασημένιο τσόκερ στο λαιμό, μας ενθουσίασε.

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Global Citizen VAX LIVE

Η προ-μαγνητοσκοπημένη συναυλία συγκέντρωσε 53,8 εκατομμύρια δολάρια για την Covax, η οποία εργάζεται για την παροχή εμβολίων σε φτωχότερες χώρες και θα προβληθεί στις 8 Μαΐου στο Youtube και σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως το ABC και το CBS στις ΗΠΑ.Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Jason Armond / Los Angeles Times via Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ