Η συγκίνηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της και η κόντρα τους

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο “Ενώπιος Ενωπίω” όταν παρενέβη η κόρη της, Μαρία Χάνου.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι συγκρούστηκαν γιατί αρχικά δεν ήθελε η κόρη της να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

“Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητες μου σαν μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αντέδρασα. Με κορόιδεψε όμως γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και την γράψαμε σε μια σχολή που πέρασε στην Σπάρτη, και με τον μπαμπά  της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Έγινε χαμός” είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

“Η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, γενναιόδωρα και απλόχερα μοιράζει την αγάπη της στους φίλους της και όχι μόνο, ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος που αν έχει κάτι στο μυαλό του δυσκολεύονται να ακούσουν μια άλλη γνώμη εκείνη τη στιγμή. Είναι επίμονη. Δεν μπήκα στην διαδικασία να την πείσω για να γίνω ηθοποιός, ήρθε σταδιακά σιγά σιγά, αφού με είδε να παίζω το αποδέχτηκε. Σίγουρα έχει βάρος, το συνειδητοποίησα αφού μπήκα στη δραματική σχολή, δεν είχα κάποιο φόβο, οι γονείς μου ποτέ δεν με τρομοκράτησαν για το χώρο. Ανησυχίες είχα από τη δραματική σχολή πως είδα πως θα με βλέπουν σαν παιδί γονιών ηθοποιών. Σαν ηθοποιός η μητέρα μου έχει μεγάλη πορεία, είναι σπουδαία καλλιτέχνης και ηθοποιός, η φύση της είναι καλλιτεχνική, είναι δημιουργική, με χαρά θα συνεργαζόμουν με τη μητέρα μου, την θαυμάζω” είπε η κόρη της Μαρία Χάνου.

“Και εγώ τη θαυμάζω. Στις πρώτες εξετάσεις που έδωσε και την είδα είπα καλά πάμε και έχει πολλά χαρακτηριστικά η κόρη μου που θα ήθελα να έχω” συμπλήρωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ