Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στις ΗΠΑ και έχασε τις αποσκευές της – “Νιώθω άδεια”

Ένα απρόοπτο συνέβη στην Σοφία Καρβέλα, ύστερα από την πτήση της με προορισμό το Νιού Τζέρσεϊ και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο του Νιούαρκ. 

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Καρβέλα έκανε γνωστό στους followers της την Πέμπτη (18/8) πως έχασε τις βαλίτσες της, ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματα της, έπειτα από των απώλεια των αποσκευών της.

“Άλλο ένα θύμα με χαμένες αποσκευές. Εκνευρισμένη όσο δεν παίρνει”, έγραψε αρχικά σε στόρι που πραγματοποίησε η Σοφία Καρβέλα.

Και πρόσθεσε με νέα της ανάρτηση: Είμαι πολύ υλίστρια και όλο αυτό με συνθλίβει”.

“Απλώς δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι με τις βαλίτσες μου χαμένες. Νιώθω άδεια. Πάω να κάνω τα νύχια μου. Με τη μίζερη χειραποσκευή μου. Και μετά θα κάνω γιόγκα.

Το να πάω σε ένα άδειο διαμέρισμα χωρίς βαλίτσες ή παιδιά θα είναι σίγουρα κακό για την ήδη περίεργη ψυχική μου κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Παρεμπιπτόντως τα παιδιά δεν χάθηκαν, είναι σε διακοπές, ενώ εγώ δουλεύω. Απλά λέω”, διευκρίνισε -ενώ ήταν στον δρόμο για το σπίτι της- στο επόμενο instastory που έκανε η Σοφία Καρβέλα για την απρόσμενη εξέλιξη με τα πράγματά της, μετά από το υπερατλαντικό ταξίδι της.

Ακολουθούν τα instastories που έκανε η Σοφία Καρβέλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ