O Νίκος Λεκάκης αποχαιρετάει τον “Άγγελο” από τις “Άγριες Μέλισσες”

Το δικό του δημόσιο “αντίο” στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” θέλησε να πει ο Νίκος Λεκάκης.

Αν και το δραματικό σίριαλ του ANT1 έγραψε το επίλογό του στις αρχές Ιουλίου, ο τηλεοπτικός “Άγγελος”, έστω κι με καθυστέρηση, θέλησε την Πέμπτη (18/8) να “αποχαιρετήσει” στα social media την σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό στους τηλεθεατές και που χαράκτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη του.

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς» .

«Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Λεκάκης.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε ο Νίκος Λεκάκης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Lekakis (@nikoslekakis)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ