Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Σελένα Γκόμεζ μετά τη νοσηλεία της – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ στα American Music Awards, η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Σελένα Γκόμεζ, η οποία νοσηλευόταν σε κλινική αποκατάστασης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία πάσχει.

Η διάσημη ποπ σταρ έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης ποπ/ροκ τραγουδίστριας, και βουρκωμένη είπε χαρακτηριστικά: «Είχα τα πάντα και τώρα είμαι καταρρακωμένη».

Φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, η 24χρονη η οποία πάσχει από λύκο, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το 2014 από αυτό τη σκηνή ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Πρέπει να πω ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε πράγματα για μένα είτε το ήθελα είτε όχι. Πρέπει όμως να σταματήσω. Είχα τα πάντα και τώρα είμαι καταρρακωμένη… Προσπάθησα τόσο πολύ να μην σας απογοητεύσω και τελικά απογοήτευσα τον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι πια επιβεβαίωση. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι πως είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιράζομαι με ανθρώπους που αγαπώ, καθετί που με κάνει χαρούμενη». Πρόσθεσε επίσης, πως νιώθει πολύ χαρούμενη με όλη αυτήν την αγάπη και την αφοσίωση των θαυμαστών της, τους οποίους και ευχαρίστησε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: bbc.com

Διαβάστε επίσης:

Η απρόβλεπτη απάντηση του Μουζουράκη σε δημοσιογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε βγαίνοντας από το Δρομοκαΐτειο η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ