Η Πάρις Χίλτον μάς προσκαλεί στον γάμο της και κυκλοφορεί τα απομνημονεύματά της

Η Πάρις Χίλτον είναι, κατά γενική ομολογία, ίσως η πιο εμβληματική φιγούρα των ’00s. Η προσωπική της ζωή απασχολούσε ασταμάτητα τα media και κοπέλες σε όλο τον κόσμο προσπαθούσαν να αντιγράψουν το στυλ και την εμφάνισή της. Φημίζεται για τις κοσμικές της εμφανίσεις, αλλά και για τον τίτλο της χρυσής heiress της τεράστιας περιουσίας των Hilton.

Τον περασμένο μήνα, η διάσημη κληρονόμος ανακοίνωσε την επιστροφή της σε reality show. Η νέα εκπομπή έχει τον τίτλο “Paris in Love” και θα αποτελείται από 13 μέρη. Το θέμα της θα είναι ο επικείμενος γάμος της Paris με τον επιχειρηματία Carter Reum. Οι δυο τους ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι το 2019 και αρραβωνιάστηκαν το Φεβρουάριο του 2021, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε private νησί.

Το διάσημο ζευγάρι είναι ήδη πολύ ανοιχτό για τη σχέση του και μοιράζεται μαζί μας πολλές χαρούμενες στιγμές του. Ωστόσο, με τη νέα εκπομπή, θα μάθουμε ακόμη περισσότερα για τους πρωταγωνιστές. Από την αγορά του νυφικού μέχρι το bachelorette party της, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις γαμήλιες προετοιμασίες της Hilton και θα δουν μια πτυχή της που μοιράζεται μόνο με φίλους και συγγενείς.

Η Πάρις, όμως, φαίνεται να είναι σε δημιουργικό οίστρο αυτό τον καιρό, αφού ανακοίνωσε κι ένα ακόμα project της, που θα εμβαθύνει στη ζωή της και τις εμπειρίες της. Πρόκειται για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, μέσω των οποίων καταγράφει τα όσα έχει ζήσει. Το 2004, η Paris κυκλοφόρησε το βιβλίο “Confessions of a Heiress”, μια συλλογή σκέψεων για τα πάντα – από τη σημασία των low waisted jeans έως και γιατί πρέπει να φοράμε τιάρες πιο συχνά.

Αντιθέτως, τα απομνημονεύματα υπόσχονται να φωτίσουν μια πιο ευάλωτη πλευρά της σταρ, άλλωστε ως γνωστόν ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αυτό μας φέρνει στο μυαλό το ντοκιμαντέρ του 2020, “This is Paris” στο οποίο παρουσιάζονται οι σχέσεις της, η διαρροή ταινίας με ακατάλληλο περιεχόμενο και η κακομεταχείριση που υπέστη ως μαθήτρια στο οικοτροφείο Provo Canyon.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από την Dey Street Books.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ