Η μεταμόρφωση του Βασίλη Μπισμπίκη στο «Έγκλημα και τιμωρία»

Πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαρτίου για την νέα παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», η οποία είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, εμφανίστηκε μεταμορφωμένος. Υποδύεται έναν ηλικιωμένο αστυνομικό με αρκετά παραπανίσια κιλά και με λιγοστά μαλλιά.

Εικόνες από την παράσταση, έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό». «Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή.

Σε Instagram story, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φεύγουν μαζί από το θέατρο, ενώ η τραγουδίστρια ανέβασε και βίντεο από την υπόκλιση των ηθοποιών στο τέλος της παράστασης. «Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε η Βανδή στο σχόλιό της.

Βανδή - Μπισμπίκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ