Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με μπικίνι και κόβει την ανάσα

Στην θάλασσα πήγε η Μαρία Κορινθίου και “κόλασε” το Instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε, στις οποίες φαίνεται να φοράει μπικίνι.

Η γνωστή ηθοποιός έβαλε ένα πολύχρωμο μαγιό και με φόντο την θάλασσα, πόζαρε μπροστά στον φακό, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με το καλλίγραμμο σώμα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μαρία Κορινθίου είπε: “Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά”.

“Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης”, είχε αναφέρει η Μαρία Κορινθίου για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ