Η Μανταλίνα είναι ίσως η πιo όμορφη γυναίκα στον πλανήτη

Η Mădălina Diana Ghenea γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1987 στην Σλατίνα της Ρουμανίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο Μιλάνο σε ηλικία 15 ετών. Έκτοτε έχει λάβει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας σε πολλές διαφορετικές χώρες, μέχρι και στην Ιαπωνία και την Νότιο Αφρική.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Έχει κάνει ορισμένες εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη. Συγκεκριμένα έπαιξε τον ρόλο της Sophia Loren στο φιλμ “House of Gucci” με πρωταγωνιστές τους Lady Gaga, Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek κ.ά. Εμφανίσθηκε στην βρετανική μαύρη κομεντί “Dom Hemingway”. Επίσης συμμετείχε σε μία σοκαριστική σκηνή στην ταινία του Paolo Sorrentino “Youth”, όπου οι Michael Caine και Harvey Keitel έμειναν άφωνοι όταν η Μανταλίνα εμφανίσθηκε γυμνή στην πισίνα του ξενοδοχείου τους.

Επίσης το γνωστό μανεκέν εμφανίσθηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Il Tempo Tra Di Noi” του Eros Ramazzotti και στο “Turn Up the Radio” της Madonna.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ