Η Κρίστεν Στιούαρτ είπε το “ναι” – Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της

Η Κρίστεν Στιούαρτ ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την αγαπημένη της, αφού είπε το “ναι” στην πρόταση της συντρόφου της, Ντίλαν Μέγιερ.

Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν καλεσμένη στο ραδιοφωνικό σόου του Χάουαρντ Στερν για να προωθήσει τη νέα της ταινία “Spencer” στην οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

“Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε. Ήθελα να μου κάνει πρόταση, οπότε νομίζω ότι πολύ διακριτικά το υπαινίχθηκα και εκείνη το κατάλαβε. Παντρευόμαστε, θα γίνει” επεσήμανε η ηθοποιός.

Πριν από έναν χρόνο η Στιούαρτ είπε ότι ήθελε να παντρευτεί τη Μέγιερ και ότι σκεφτόταν πώς να της κάνει πρόταση. Οι δυο τους ήταν μαζί για δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια ενώ επανασυνδέθηκαν το 2019.

“Τη μέρα που τη γνώρισα όλα άλλαξαν. Είπα, “πού ήμουν και πώς μπορεί να μην σε ξέρω; Ζούσε στο Λος Άντζελες όπως και εγώ όλη μου τη ζωή και όμως ποτέ δεν συναντηθήκαμε”.

Κρίστεν Στιούαρτ Ντίλαν Μέγιερ

Η Μέγιερ είναι συγγραφέας και ηθοποιός. γνωστή για τις ταινίες Moxie (2021), Rock Bottom (2019) και Miss 2059 (2016).

Είχε προκαλέσει σάλο όταν τον Ιούλιο του 2012 αποκαλύφθηκε ότι απατούσε τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά ταινιών που την καθιέρωσε Twilight Ρόμπερτ Πάτινσον με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” του Σάντερς. Αφού τελείωσε οριστικά η σχέση της με τον Πάτινσον άρχισε να βγαίνει με γυναίκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ