Η κόρη της Μαράια Κάρεϊ έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ

Η κόρη της εμβληματικής τραγουδίστριας και του Nικ Κάνον έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ και μας εντυπωσίασε πολύ. Ο λόγος είναι η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη αν έχει κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο της, όμως σίγουρα έχει πάρει την ομορφιά και το ύφος της. Ένα λοιπόν είναι το σίγουρο: η μικρή star είναι έτοιμη να κατακτήσει τον χώρο του θεάματος.

Πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια για τα παιδικά ρούχα OshKosh B’Gosh – με τίτλο “Today is someday” – κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είχε ως στόχο την αποτίμηση φόρου τιμής σε ορισμένες σπουδαίες προσωπικότητες. Μέσα σε αυτές ήταν οι θρύλοι Muhammad Ali, Outkast και Mariah Carey.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OshKosh B’gosh (@oshkoshkids)

Στο video των 30 δευτερολέπτων, βλέπουμε τη Monroe να υποδύεται τη μητέρα της. Αναφέρεται στην εντυπωσιακή σταδιοδρομία της Carey, στα επιτεύγματα της καθώς και στις ξεχωριστές της ικανότητες στο τραγούδι. “Κάποια μέρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι μελωδίες που ζουν στο μυαλό μου, θα ζουν στην κορυφή των charts”, αναφέρει στο clip.

“Τα τραγούδια στην καρδιά μου θα αγγίξουν εκατομμύρια καρδιές. Καλλιτέχνης της χρονιάς, της δεκαετίας, της χιλιετίας… Αυτό που έχει σημασία είναι να εμπνέεις γενιές μικρών κοριτσιών να χτυπήσουν την υψηλή τους νότα. Πώς σας φαίνεται αυτό ως όνειρο;”, ολοκλήρωσε λέγοντας η Monroe. Η Mariah Carey δημοσίευσε με περηφάνεια το video, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Σας συστήνω… τη Monroe! Υ.Γ. Η μαμά σε αγαπάει πάρα πολύ”, έγραψε στην περιγραφή της. Με αυτόν τον τρόπο, μας μετέδωσε την υπέρμετρη αγάπη που νιώθει για την κόρη της.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ