“Η Κάτια Ριμπολόβλεβα εκτιμά την Ελλάδα”

“Η Κάτια Ριμπολόβλεβα εκτιμά την Ελλάδα”

Ο εκπρόσωπος του Ριμπολόβλεβ, Σεργκέι Τσερνιτσίν, μετέφερε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση που αισθάνεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η Κάτια Ριμπολόβλεβα, με αφορμή το σημερινό πάρτι γενεθλίων της στον Σκορπιό.

 

Ακολουθεί η δήλωσή του:

«Είναι ένα ιδιωτικό γεγονός που δείχνει την εκτίμηση της Κάτια για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.

Η Κάτια ευχαριστεί όλους που σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα του πάρτι και των καλεσμένων της.

Νοιώθει τόσο κοντά σε αυτή τη χώρα και στους ανθρώπους της, και αυτός είναι και ο λόγος που ζήτησε στους καλεσμένους της, αντί για δώρα να δωρίσουν χρήματα, που θα στηρίξουν διάφορους οργανισμούς στη Λευκάδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που βοηθούν τα παιδιά.

Οι προσκεκλημένοι άρχισαν να έρχονται από την Τρίτη.

Το κυρίως πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν την Πέμπτη το πρωί. Οι περισσότεροι καλεσμένοι διαμένουν στο κρουαζιερόπλοιο και λίγοι θα μείνουν στον Σκορπιό.

Ένα έμπειρο, διεθνές, γραφείο εκδηλώσεων που έχει επιλεχθεί από την Κάτια έχει αναλάβει την οργάνωση των γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν και θα ψυχαγωγήσουν τους 150 προσκεκλημένους.

Όσον αφορά το μενού, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα έχει πολύ μεγάλη επιρροή της ελληνικής διατροφής, καθώς η Κάτια είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας.

Εκ μέρους της Κάτιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, όπως επίσης τις αρχές και τον κόσμο της Λευκάδας για όλη τους την βοήθεια για να πραγματοποιηθεί/οργανωθεί αυτό το γεγονός».

ΠΗΓΗ: lefkadapress.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ