Η Κατερίνα Ζαρίφη σε προσωπική εξομολόγηση – «Κάτι υπάρχει στην ζωή μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη «άνοιξε» την καρδιά της όσον αφορά στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη. Η ίδια αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο γάμου, αλλά και απόκτησης παιδιού.

«Κάτι υπάρχει στην ζωή μου. Κακά τα ψέματα, και τα οικονομικά να μην είναι τόσο καλά, και με την δουλειά λίγο να έχεις θέμα, όταν το γκομενικό πάει καλά, την φωτίζει την ζωή. Είναι σαν φωτοβολταϊκό το γκομενικό. Σου δίνει ενέργεια. Εγώ είμαι σε περίοδο φωτοβολταϊκού», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Και ανέφερε σχετικά με τον γάμο: «Στην ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ. Σίγουρα θα έκανα κάτι αν ερχόταν ένα παιδί. Ακόμα και τώρα. Έχω κουράγια για παιδί».

«Το θέμα “παιδί” δεν το αντιμετώπισα ποτέ έως σήμερα. Δόξα τω Θεώ ποτέ δεν ήρθα στην τραγική θέση να πρέπει να σταματήσω μια κύηση, δεν είχα ποτέ εγκυμοσύνη. Τώρα εννοείται ότι θα κράταγα και μόνη μου ένα παιδί και θα πήγαινα με την καρδιά μου και θα είχα και τα κουράγια και τις δυνάμεις να το μεγαλώσω και μόνη μου, χωρίς να έχω σύντροφο. Αυτή η σκέψη δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Ο νόμος μας επιτρέπει μέχρι τα 54 να κάνουμε παιδί, μέχρι τότε δε θα φύγει αυτό. Νομίζω θα γινόμουν μαμά αγκαλιάς, θα υιοθετούσα ένα παιδάκι», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ