Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο γύρισμα του Shopping Star: «Δεν μίλησα με την Βίκυ Καγιά»

Το πρώτο της γύρισμα στο Shopping Star πραγματοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σχολίασε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, αλλά και το αν μίλησε με την Βίκυ Καγιά για το Shopping Star.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι διακοπές και το πανηγύρι στην Σχοινούσα – Φωτογραφίες και Βίντεο

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στιλ τους αλλά είναι σίγουρα ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα στο ίδιο αγαπημένο πρόγραμμα που βλέπετε τόσα χρόνια» δήλωσε η παρουσιάστρια στην κάμερα του OPEN.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά, ώστε να της δώσει συμβουλές για το νέο της αυτό ξεκίνημα. «Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω» απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Δεν γνωρίζω εάν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, είναι όμως κι αυτό ένα αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες μου εκεί τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζω μετά ότι επηρεάστηκα στην απόφασή μου από τρίτους» κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ