Η Ηλιάδη στο πλευρό της Αρναούτη – ΦΩΤΟ

Ύστερα από πέντε μήνες νοσηλείας, η Μίνα Αρναούτη επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι, στη Μυτιλήνη. Η 31χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με μία καρδιά. Πολλοί από τους followers της, έσπευσαν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια και να της ευχηθούν καλή ανάρρωση. Ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι, που έκαναν υβριστικά σχόλια, τόσο για εκείνη, όσο και για τη Φρόσω Κυριακού.

Τα σχόλια ενόχλησαν την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, που υπερασπίστηκε δημόσια την Μίνα Αρναούτη.

«Όλοι εσείς που σχολιάζετε είστε σίγουρα αγγελάκια!!! λίγος σεβασμός και αυτοκριτική δεν βλάπτει…ξεχνάτε οτι ο Θεός ήταν δίπλα στη Μίνα και πάντα θα είναι! κοίταξε εσείς να είστε καλοί άνθρωποι και μην ασχολείστε με τους άλλους και τη ζωή τους», έγραψε η τραγουδίστρια.

Τότε η Μίνα Αρναούτη της απάντησε: «Τοξικοί άνθρωποι». Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε: «Είναι πολύ διαφορετικό το να έχεις άποψη απ το να βρίζεις χυδαία φίλε μου! Σκέψου το…εγώ απλα θυμάμαι τα λόγια Του…ο αναμάρτητος ας ρίξει τον πρώτο λίθο…και κάτι απο μένα…άποψη για εναν άνθρωπο, όχι δεν μπορείς να έχεις αν δεν τον γνωρίζεις και ξέρεις προσωπικά! Οι κακίες δεν χρειάζονται στη ζωή μας…μας δηλητηριάζουν ακόμα περισσότερο. Δεν κοστίζει τίποτα να είμαστε καλόκαρδοι άνθρωποι. Αυτά είχα να σου πω και πραγματικά εύχομαι να τα σκεφτείς».

 

Δείτε επίσης:

Η Φρόσω Κυριακού δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό στην παραλία

Η νέα ΦΩΤΟ που ανέβασε στο instagram η Μίνα Αρναούτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ