Η επόμενη ημέρα των Όσκαρ: Μουτρωμένη η Ιρίνα Σάικ μετά την “καυτή” εμφάνιση του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga – ΦΩΤΟ

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και η Ιρίνα κρυφό καμάρι, θα μπορούσε να πει κάποιος μετά τη βραδιά των Όσκαρ όταν ο σύντροφος του μοντέλου Μπράντλεϊ Κούπερ εμφανίστηκε στη σκηνή με τη Lady Gaga σε μια παθιασμένη ερμηνεία του τραγουδιού που έντυσε μουσικά την ταινία τους και προκάλεσε όργιο φημών ότι… κάτι τρέχει με τους δυο τους.

Και ενώ τη στιγμή της εμφάνισης η Ιρίνα σηκώθηκε και χειροκρότησε κατενθουσιασμένη τον πατέρα του παιδιού της, ωστόσο, όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν κάτω από το βίντεο μάλλον της έβαλαν ψύλλους στα αυτιά.

Αυτό που ενδεχομένως την πείραξε περισσότερο ήταν όταν ο κωμικός ανήρτησε φωτογραφία της popstar με τον Κούπερ και επεσήμανε “υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην γ@@@@@@@αι;” και από κάτω απαντά η πρώην σύζυγος του Κούπερ, Τζένιφερ Εσπόζιτο “χα”. Δηλαδή είναι λοφάνερο.

Μετά τα Όσκαρ, Ιρίνα και Μπράντλεϊ εμφανίστηκαν μαζί, κοντά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, να μοιάζουν και οι δύο μουτρωμένοι και σκεφτικοί. Ο Μπράντλεϊ βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους Λέα, ενώ η Ιρίνα Σάικ κράτησε μπροστά στο πρόσωπό της την τσάντα της κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ